Waalwijk: Nieuw bedrijfspand voor Univacco Foils Holland

15 januari 2020 – In Waalwijk start bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw binnenkort met de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Univacco Foils Holland.

Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het nieuwe, grotere bedrijfspand biedt de mogelijkheid om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden.

Met een oppervlakte van circa 7000 m² op een bouwkavel van circa 10.000 m² is er in het nieuwe bedrijfspand ruimte voor zowel productie en opslag als kantoren. Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw zal de nieuwbouw turn-key realiseren. Dat houdt in dat ze naast de hoofdconstructie ook de afbouw van de kantoorruimtes, het buitenterrein, installaties, etc. voor hun rekening zullen nemen.

Het bedrijfspand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de A59 bij Waalwijk. Wat in het oog springt bij het ontwerp is de opvallende goudkleurige gevel. Het ontwerp is afkomstig van Vogels Bouwmanagement. Zij verzorgen ook de complete bouwbegeleiding.

De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels gestart en in maart zal de eerste paal de grond in gaan. De oplevering staat gepland voor maart 2021.

Univacco Foils Holland is leverancier van warmdrukfolie, koudfolie, holografische folies en special effect folies (SEF). Univacco Foils Holland is distributeur van internationaal producent Univacco Technology in Taiwan met meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. Naast Univacco Foils zal ook machinebedrijf Starfoil Technology Netherlands worden gehuisvest op deze nieuwe locatie. Starfoil Technology Netherlands is producent van drukmachines en spoel/wikkelmachines voor de folie-industrie.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws