Waalwijk: GLP verwerft Grade A warehouse in Waalwijk

10 juni 2021 – GLP heeft het Haven Business Park aangekocht, een Grade A warehouse in Waalwijk met een totaaloppervlakte van 36.000 m2.

Deze toevoeging aan de portefeuille is onderdeel van het plan van GLP om zijn aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden. De bouw van de nieuwe faciliteit is eerder dit jaar begonnen en deze wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van volgend jaar opgeleverd. Het warehouse zal een vrije hoogte van 12 meter hebben en wordt gebouwd volgens Breeam Excellent niveau.

Haven Business Park ligt strategisch in het logistieke hart van Nederland, dichtbij de Noord-Zuid en Oost-West corridors, in Tilburg en Waalwijk. Het heeft uitstekende verbindingen met omliggende transportmogelijkheden richting Breda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen via de A59, A27, A2, A16 en het Bergse Maas kanaal dat het verbindt met de haven van Moerdijk.

Philippe Hendriks, country director Nederland & België bij GLP: ‘GLP werkt hard aan haar groei in Nederland en Europa. We zijn verheugd dat we weer een logistieke locatie van hoge kwaliteit aan ons portfolio kunnen toevoegen, die we aan bestaande en nieuwe klanten kunnen aanbieden.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws