Waalwijk: E-commercebedrijf huurt 39.000 m² op Distriport

9 februari 2021 – Een e-commercebedrijf huurt fase 1 van Distriport Waalwijk, bestaande uit vier units met een totale oppervlakte van 39.000 m².

Prodelta heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor fase 1 van Distriport Waalwijk. Distriport Waalwijk is gelegen tussen Rijksweg A59 en de toekomstige barge terminal op bedrijventerrein Haven 8 te Waalwijk. Het door Prodelta ontwikkeld gebouw bestaat uit 8 units met een totaal oppervlak van circa 84.000 m².

De eerste fase werd medio 2020 opgeleverd en werd direct door huurder in gebruik genomen. Fase 2 is onlangs opgeleverd en is nog beschikbaar voor de verhuur.

Ontwikkelaar en belegger ProDelta leverde eerder al in de regio Tilburg-Waalwijk een E-Commerce center op aan XPO Logistics. Het familiebedrijf ProDelta, dat dit jaar 75 jaar bestaat, heeft inmiddels een vastgoedportefeuille van ruim 500.000 m² waarvan het zwaartepunt in het deltagebied van de Rotterdamse haven ligt. Momenteel richt Prodelta zich op grootschalige (her)ontwikkelingslocaties voor logistieke centra.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws