Waalwijk: CBRE GI koopt herontwikkeld DC

16 maart 2021 – CBRE Global Investors heeft namens een separate account client een DC in ontwikkeling aangekocht aan de Industrieweg 17 in Waalwijk

Het distributiecentrum komt te staan op het voormalige terrein van Martens prefab beton en de verkoper is VolkerWessels Logistics Development (VWLD). Het distributiecentrum met hoofdkantoor wordt op maat gebouwd voor SIG Benelux, marktleider in de levering van specialistische materialen voor afbouw en technische isolatie. Het gebouw zal bestaan uit circa 14.000 m² warehouse met een hoogwaardig kantoor van circa 1500 m² en circa 4500 m² buitenruimte ten behoeve van opslag. De oplevering staat gepland voor april 2021 en voor het project is een langjarige huurovereenkomst gesloten.

VolkerWessels onderneming Systabo is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de realisatie.

Dit ‘built to suit’-project is volledig op maat ontwikkeld voor de huurder, die een specifieke voorkeur had voor deze locatie. Het ontwerp wordt met een aantal voorzieningen uitgerust zodat met kleine aanpassingen het DC geschikt kan worden gemaakt voor iedere logistieke gebruiker.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws