Vianen: Sligro huurt 23.700 m² DC van Delin

10 december 2019 – Delin Property Asset Management verhuurt ruim 23.700 m² logistieke bedrijfsruimte en bijbehorende kantoren in Vianen aan Sligro Food Group Nederland.

Sligro heeft een 15-jarige huurovereenkomst ondertekend en gaat hiervandaan zijn logistieke operaties in de regio Utrecht uitvoeren.

Het gebouw heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ruim 23.700 m², onderverdeeld in 20.620 m² warehouse, 2370 m² mezzanine en 750 m² kantoorruimte. Het heeft een Breeam-beoordeling ‘Good’ ontvangen.

Sligro optimaliseert momenteel zijn landelijk logistiek netwerk van bezorgservice-distributiecentra voor de bezorging aan Sligro- en Heineken-klanten. Dat gebeurt deels door vergroting van de capaciteit op bestaande locaties, deels door relocatie en deels door uitbreiding met volledig nieuwe vestigingen die aan het netwerk worden toegevoegd. Deze nieuwe Sligro-vestiging in Vianen krijgt de regio Utrecht als verzorgingsgebied.

Het distributiecentrum is centraal gelegen in Nederland en bevindt zich op een primaire locatie op het bedrijvenpark Gaasperwaard, direct aan de A27 bij de A2 en het knooppunt Everdingen. Het is makkelijk bereikbaar via het nationale wegennet en de nabij gelegen binnenvaartterminal CTU langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws