Venray: Gramercy koopt 28.000 m2 productielocatie

16 December 2015 – Gramercy Europe heeft samen met Meijer Realty Partners (MRP) de 28.000 m² bvo grote productielocatie van Inalfa Roof Systems in Venray gekocht voor € 24,1 mln.

Het is een speciaal voor Inalfa nieuw gebouwd complex op een kavel van 42.000 m², met 12.000 m² productiefaciliteiten en 12.000 m² kantoorruimte. De fabrikant van autodaken heeft een huurcontract afgesloten tot 2030. Het nieuwe gebouw van Inalfa ligt pal aan de A73 op bedrijventerrein De Hulst II. Er gaan 700 mensen werken. Van der Heijden bouw en ontwikkeling realiseert het project in een design & built opdracht. De bouw startte december vorig jaar en medio 2016 wordt de nieuwbouw in gebruik genomen.
Gramercy Europe, een real estate investment en fonds manager, trad op namens het fonds Gramercy Property Europe. Gisteren werd ook bekend dat het distributiecentrum van Van den Heuvel Logistiek in Uden is aangekocht voor hetzelfde fonds. De aankoopprijs van dit 26.379 m² grote pand is € 15,6 mln.
Het fabriekscomplex in Venray is aangekocht met de partner van Gramercy Europe voor investeringen in Europa, Meijer Realty Partners (van MAB-oprichter Ton Meijer en zijn zoon Bart Meijer).
Inalfa, die reeds 70 jaar in Venray is gevestigd, is een van ’s werelds grootste producten van daksystemen voor auto’s en vrachtwagens. De onderneming is eigendom van Beijing Hainachuan Automotive Parts, een van grootste producten van auto-onderdelen in China.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws