Venray: Clipper Logistics huurt bedrijfsruimte op Smartlog Venray

18 maart 2021 – DHG heeft onlangs een huurcontract gesloten met logistiek dienstverlener Clipper Logistics voor de huur van 33.273 m² op Smartlog Venray.

Smartlog Venray is een ontwikkeling van DHG in het zuiden van het land, die bestaat uit drie DC’s van in totaal ruim 50.000 m². DHG heeft met Clipper een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor DC2. Daar huurt Clipper 15.928 m² warehouse, 1.341 m² mezzanine en 347 m² kantoorruimte. In het warehouse wordt voor Clipper een 3-laags tussenvloer van in totaal 15.657 m² geplaatst.

Clipper Logistics is een beursgenoteerde Europese logistieke dienstverlener en richt zich op het transport, distributie en opslag van hoogwaardige producten. De onderneming heeft 47 vestigingen in Europa, ondermeer in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Polen. De eerste Nederlandse vestiging komt nu in Venray.

Deze nieuwe huisvesting in Nederland was noodzakelijk nadat Clipper een 5-jarige overeenkomst met Farfetch heeft gesloten. Farfetch is een wereldwijde marktplaats voor luxe mode-artikelen en accessoires en krijgt nu onderdak in Smartlog Venray. Voor Farfetch gaat Clipper de verwerking van goederen na een transactie via het internetplatform van Fartfetch verzorgen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws