Venray: Clipper huurt 45.000 m² extra op Smartlog Venray

17 augustus 2021 – DHG heeft onlangs een huurcontract gesloten met logistiek dienstverlener Clipper Logistics voor de huur van DC1 op Smartlog Venray. Clipper huurde sinds april dit jaar al DC2 voor haar klant Farfetch, marktplaats voor luxe modeartikelen.

Clipper heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor in totaal 44.721 m². Dit betreft DC1 met een oppervlakte van 19.679 m² warehouse en 2.452 m² mezzanine. In het warehouse wordt voor Clipper nu een 3-laags tussenvloer van in totaal 22.500 m² geplaatst. De uitbreiding met DC1 is zowel voor een verbreding van de dienstverlening voor Farfetch, als voor nieuwe klanten.

Clipper Logistics is een beursgenoteerde Europese logistieke dienstverlener en richt zich op het transport, distributie en opslag van hoogwaardige producten en high-value retail logistics. Het concern heeft 56 vestigingen in Europa, onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Polen.

Smartlog Venray
DHG heeft op Smartlog Venray ruim 53.000 m² aan duurzame warehouses ontwikkeld, verdeeld over 3 distributiecentra. Om aan de vraag naar e-commerce te voldoen heeft DHG 37.500 m2 additionele mezzaninevloeren ingebouwd. Met de verhuur van DC2 en DC1 aan Clipper en DC3 aan JD.com is het complex nu volledig en langdurig verhuurd.

DHG werd bij deze transactie met Clipper geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws