Venlo: Seacon Logistics huurt 9000 m²

30 december 2019 – Gazeley heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Seacon Logistics voor de verhuur van circa 9100 m² warehouse op logistieke hotspot Venlo Trade Port.

Het warehouse ligt aan de Tjalkkade 12A in Venlo. Seacon Logistics is al op meerdere locaties in Venlo gehuisvest en huurt deze locatie ten behoeve van de groeiambities van het bedrijf.

De Tjalkkade 12A maakt deel uit van een groot logistiek complex direct naast de Tri-modale Container Terminal Venlo (TCT Venlo) die binnen het European Gateway Services netwerk van ECT de extended gate aan de Nederlands – Duitse grens is.

Gazeley is ontwikkelaar, investeerder en manager van Europese logistieke warehouses en distributieparken met een portfolio van 1,7 miljoen vierkante meter in het VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Naast haar operating portfolio, die voor 98% geleased wordt aan blue chip klanten als Amazon, UPS en Volkswagen, heeft Gazeley een landbank die het bedrijf in staat stelt nog eens 1,5 miljoen vierkante meter te ontwikkelen. Gazeley is de Europese tak van GLP. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Gazeley bij de verhuur van het complex in Venlo.

GLP is de grootste wereldwijde investment manager en gespecialiseerd in investeringen in logistiek en verwante technologie. Het heeft wereldwijd $66 miljard aan eigendommen binnen haar management in de vastgoed en private equity fondsen.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws