Veghel: Patrizia koopt logistiek complex voor € 65 mln

21 oktober 2020 – Patrizia heeft namens zijn institutionele klanten voor € 65 mln een logistiek complex met twee units in Veghel verworven van logistiek ontwikkelaar Next Level Real Estate.

De eerste unit van 25.929 m², die in april 2020 is opgeleverd, is voor een periode van tien jaar verhuurd aan FrieslandCampina. De tweede unit van 28.211 m² zal naar verwachting begin 2021 gereed zijn. Het gebouw is uitgerust met 52 loading docks.

Het complex staat op het Food Park Veghel, 20 kilometer ten noorden van Eindhoven. Dit logistieke businesspark heeft een specifieke focus op voeding en aanverwante sectoren. De locatie is goed bereikbaar dankzij de nabijheid van de snelwegen A50 en N79 en de binnenvaartterminal.

Alexander van Gastel, Patrizia Nederland: ‘Deze aanwinst voldoet aan de groeiende vraag naar hoogwaardige logistieke ruimte in de regio. Logistiek is een van de meest veerkrachtige vastgoedsectoren en corona heeft de bestaande e-commercetrends nog versneld.’

De Europese logistieke portefeuille van Patrizia bedraagt nu meer dan € 5 mrd en vertegenwoordigt ongeveer 11% van het totale beheerde vermogen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws