Veghel: Next Level Development koopt DC Udea

22 oktober 2019 – Rubens Capital Partners heeft het distributiecentrum van Udea aan de Pater van den Elsenlaan 4A in Veghel verkocht aan Next Level Development.

Het distributiecentrum staat op bedrijventerrein De Amert, nabij de barge terminal van Veghel. Het gebouw beschikt over 17.900 m² warehouseruimte en 400 m² kantoorruimte, heeft een vrije hoogte van circa 11 meter en is voorzien van 12 loading docks. Huurder Udea, bekend van onder andere de biologische supermarktketen Ekoplaza, zal het gebouw per eind van dit jaar verlaten.

Next Level Development heeft het gebouw aangekocht met het doel om het gebouw een remake te geven en daarmee deze brownfield locatie opnieuw te ontwikkelen.

“Uit onze analyse blijkt dat het logistiek centrum op deze locatie altijd een goede bezetting heeft gekend in zowel een hoog- als laagconjunctuur”, zegt Rene Geujen van Next Level Development. “Dit maakt voor ons deze plek de ideale locatie voor een remake. We spelen hiermee in op de trend van circulair ontwikkelen en we zien dat hergebruik van bestaande locaties zich ook prima leent voor het realiseren van future proof gebouwen”.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws