Utrecht: Wethouder opent Creative Valley Utrecht CS

23 September 2019 – Wethouder Victor Everhardt van Utrecht heeft op 20 september het nieuwe Creative Valley Utrecht CS geopend.

Creative Valley staat aan het aan het Stationsplein 32 in Utrecht. Het is samen met het Inntel Hotel, Albert Heijn en Trainmore onderdeel van de ontwikkeling van een ‘24 uurs hub’ bij Utrecht CS.

Het complex is ontworpen door Monk Architecten uit Utrecht. Dura Vermeer Bouw realiseerde het en VOID Interieurarchitectuur was verantwoordelijk voor het interieur.

Creative Valley Utrecht CS is de tweede locatie binnen het Creative Valley-concept. Het bestaat uit kantoren, co-work spaces, een vergadercentrum en 14 rooftop-appartementen voor een kort verblijf.

Het gebouw biedt co-working spaces voor zelfstandigen, start-ups en boutique-bedrijven, kantoorstudio’s voor teams van vier tot zes personen en private lofts van 150 tot 3000 m² voor creatieve corporates. Inmiddels is het bijna volledig verhuurd; er zijn alleen nog werkplekken en een aantal kantoorstudio’s beschikbaar.

Op de eerste verdieping ligt het nieuwe vergaderconcept Creative Valley Collectiv. Op het groene dak ligt Creative Valley Nest: 14 rooftop appartementen van 50 m² voor short-stayverblijf van minimaal twee weken en maximaal zes maanden. De appartementen zijn bereikbaar via een eigen lift en bieden uitzicht over de hele stad Utrecht.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws