Utrecht: Synchroon verhuist naar WTC Utrecht

15 Februari 2018 – Synchroon verhuist per 1 september 2018 naar het nieuwe WTC Utrecht. De ontwikkelaar huurt 1100 m² kantoorruimte op de 14de verdieping.

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, verhuist dus terug naar de stad waar het 10 jaar geleden allemaal is begonnen. Zusteronderneming Era Contour, met wie Synchroon het huidige kantoor in Zoetermeer deelt, blijft daar gevestigd.

De keuze om te verhuizen komt onder andere voort uit groei van het team. Gekozen is voor Utrecht omdat dit een goede vestigingsplaats is voor Synchroon. Niet alleen vanwege de centrale ligging, maar ook past het werkgebied en het profiel wat betreft cultuur goed. “Onze keuze voor het WTC-kantoor past bij ons als een stedelijke en duurzame ontwikkelaar”, stelt Synchroon in het perbericht. Het WTC bevindt zich op het jaarbeursplein, pal voor het centraal station. Dit stimuleert het team van Synchroon maar ook haar relaties, om met het OV te reizen. Daarnaast is het kantoor Breeam Excellent gecertificeerd, is Greenlease onderdeel van de huurovereenkomst en krijgt het WTC het eerste Well Building Standard-certificaat.

WTC Utrecht is een ontwikkeling van DOF Development, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. WTC Utrecht is een ontwerp van MVSA Architects.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws