Utrecht: Speelcentrum Play-in opent in The Wall

12 April 2018 – Een van de grootste indoor sport- en spelcentra van Nederland opent in juni zijn deuren in The Wall Utrecht, langs de rijksweg A2.

Het familiecentrum van Play-in krijgt een oppervlakte van 5800 m² en biedt onder andere plaats aan een klimarena, een trampolinehal, een binnenspeeltuin en twee horecagelegenheden.

Met deze nieuwe aanwinst bouwt The Wall Utrecht verder aan de toekomstvisie The Wall Moves. Het beweegparadijs sluit volgens Barbara Ploeger van The Wall Utrecht naadloos aan bij de nieuwe visie van de rode eyecatcher langs de A2.

het Nederlandse bedrijf Play-in introduceert in The Wall de klimattractie ‘Climb-in’. Die is toegankelijk voor jong en oud vanaf 4 jaar kan door een zekeringsysteem (Clip ’n Climb) zelfstandig en veilig geklommen worden op de wanden. Naast de klimarena biedt Play-in nog veel meer activiteiten voor het hele gezin: In ‘Jump-in’ kan iedereen vanaf 8 jaar een sprongetje wagen op nieuwste trampolines. Ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar. De binnenspeeltuin ‘Kids-in’ is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Ze wanen zich hier in een onderwaterwereld met haaien, octopussen en vissen.

Het sport- en spelcentrum van Play-in krijgt twee horecagelegenheden waar kwaliteit en service voorop staan: de Skybar met uitzicht op de ‘Play-in’-activiteiten en de Beach Bar die bij de binnenspeeltuin ‘Kids-in’ is gesitueerd. Beide horecapunten bieden arrangementen voor kinderfeestjes. Ook heeft men de mogelijkheid een echte VIP-partyroom te reserveren.

In de nieuwe visie van The Wall staat beweging centraal: onlangs had The Wall de wereldprimeur met het tentoonstellen van de eerste vliegende auto ter wereld. De komende periode staat er nog veel te gebeuren op The Wall. Bezoekers worden straks verleid om hun tijd nuttig maar vooral ook plezierig te besteden op The Wall. Zo staat Beat the Wall wederom op het programma (de langste inflatable stormbaan van de wereld).

The Wall Utrecht werd in 2008 opgeleverd. Het rode, 800 meter lange pand langs de snelweg A2 bevat winkels, retailconcepten en restaurants. Het gebouw, dat ook dient als geluidswal, werd ontworpen door architect Fons Verheijen en ontwikkeld door Burgfonds, een onderneming van Roger Lips. Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens de huurder.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws