Utrecht, Nieuwegein: Newday Offices koopt kantoren

13 januari 2021 – Newday Offices heeft de kantoren aan de Van Deventerlaan 30–40 in Utrecht en de Kelvinbaan 40–49 in Nieuwegein gekocht.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 6,375 voor het kantoor in Utrecht en van € 12,325 mln voor het kantoor in Nieuwegein.

De portefeuille Newday Offices is eigendom van de joint venture tussen Angelo Gordon en Stadium Capital Partners. Newday Offices is eigenaar en verhuurder van 13 serviced office locaties door heel Nederland.

Het multi-tenant kantoor in Utrecht staat op businesspark Papendorp en heeft een oppervlakte van 7355 m² en met 161 parkeerplaatsen. Newday Offices zal voor zijn hospitality gedreven kantoorconcept een grootschalige verbouwing uitvoeren, waardoor de klanten gebruik kunnen maken van onder andere koffie-, lunch-, vergader- en ontmoetfaciliteiten.

Het multi-tenant kantoor in Nieuwegein staat naast het herontwikkelingsgebied Rijnhuizen en heeft een oppervlakte van 5662 m². Het beschikt over 84 parkeerplaatsen. Het gebied biedt kansen om te transformeren van een monofunctioneel werkgebied naar een gemengd gebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws