Utrecht: Nieuw onderkomen voor Technische Unie op Westraven opgeleverd

21 april 2020 – Borghese Logistics heeft het nieuwe multifunctionele gebouw in Utrecht voor technische groothandel Technische Unie opgeleverd.

Het pand is gevestigd op het Utrechtse bedrijvenpark Westraven. Het complex heeft een grootte van 8.000 m2 op een kavel van ruim 19.000 m2. Het dak – ingericht met zonnepanelen – fungeert tevens als showroom voor zonnepanelen. Voor Technische Unie betekent dit alles onder één dak.

De multifunctionele locatie is een logistiek overslagpunt voor distributie naar klanten en eindgebruikers in de regio. Het herbergt tevens een Inspiratie Centrum duurzaamheid, logistiek, service centrum, kantoorruimte en een opleidingscentrum voor Technische Unie.

Het gebouw is ontworpen door Mies Architectuur en is in de afgelopen negen maanden gerealiseerd, Pleijsier Bouw was verantwoordelijk voor de realisatie.

Borghese nam de locatie in 2015 over van Shell. In 2017 nam zij ook de grond over van RVB. Hiermee werd Borghese de eigenaar van een kavel van 5 ha, waar – naast Technische Unie – ook de nieuwe busremise voor de Provincie Utrecht wordt ontwikkeld.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws