Utrecht: Keijsers Interiors huurt kantoor- en bedrijfsruimte

17 oktober 2019 – Keijsers Interiors heeft een langjarig huurcontract getekend voor 1170 m² kantoorruimte en 475 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Hondiuslaan 40-46 te Utrecht.

Het gebouw is eigendom van een particuliere belegger. Momenteel wordt het gerenoveerd en voorzien van een nieuwe koffiebar met vergaderfaciliteiten op de begane grond nabij de entree. De gedeelde faciliteiten gaan de dynamiek in het gebouw vergroten.

Keijsers Interiors is een organisatie gespecialiseerd in het realiseren van interieurs voor winkels, utiliteitsgebouwen, hotels, horeca en musea. Ook buiten de grenzen van Nederland zijn ze actief. Enkele opdrachtgevers van Keijsers Interior zijn KPN, The Student Hotel en Corendon.

Het gebouw aan de Hondiuslaan 40-46 te Utrecht omvat totaal circa 4950 m² kantoorruimte en bedrijfsruimte en is gelegen op het bedrijventerrein Papendorp in een parkachtige setting. Andere gebruikers op Papendorp zijn onder andere Bol.com, Deloitte, Accenture, BDO en Ilionx. Op dit moment zijn er nog slechts twee kantoorruimtes van circa 650 m² beschikbaar, die ook aaneen te sluiten zijn.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws