Utrecht: Kadans realiseert multi-tenant gebouw op Science Park

11 April 2019 – Kadans Science Partner realiseert een nieuw multi-tenant gebouw voor Genmab en Merus op Utrecht Science Park.

Genmab en Merus hebben besloten om de ontwikkeling en exploitatie van een nieuw multi-tenant gebouw aan Kadans Science Partner te gunnen. Beide bedrijven zullen in het nieuwe gebouw, The Accelerator, 5000 m² huren van het totaal van 18.000 m², verdeeld over 12 verdiepingen. Het resterende oppervlak is bestemd voor andere groeiende bedrijven in de kennisintensieve sector.

The Accelerator is bedoeld voor innovatieve bedrijven in de life sciences sector. Het gebouw wordt met een hoge duurzaamheidsambitie, Breaam Excellent, gerealiseerd en komt op een prominente plaats bij de entree van het Utrecht Science Park. Het zal via een brug gekoppeld worden aan het naastgelegen Genmab Research & Development Center. De begane grond van The Accelerator krijgt een verbindende functie binnen het Utrecht Science Park, met een restaurant, meet & greet faciliteiten, een vergadercentrum en een auditorium met 250 plaatsen.

Het gebouw zal volgens de huidige planning begin 2022 worden opgeleverd. Kadans Science Partner zal het project realiseren met partners Cepezed, Deerns en BAM Bouw en Techniek.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws