Utrecht: Flexibel kantoorconcept Hofclub naar Utrecht

19 December 2019 – In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

De locatie van 2500 m² is in het pand van UW op Lage Weide. Het is ingericht met vergaderzalen, diverse kantoorruimtes en er is ruimte voor flexwerkers. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Hofclub Werken & Vergaderen is een kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze formule gewerkt. ‘Wij bieden flexibele, inspirerende en volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan’ aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak.

De locatie betreft een in 2017 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws