Utrecht: Cushman & Wakefield verhuurt eigen kantoor

30 juni 2021 – Operator Groep Delft en Cushman & Wakefield, de huidige huurder, hebben overeenstemming bereikt over de huur van 2300 m² kantoorruimte aan het Franz-Lisztplantsoen in Utrecht.

Operator Groep Delft (OGD ict-diensten) verhuist in april 2022 naar deze nieuwe locatie in Utrecht, het Franz-Lisztplantsoen 100. Cushman & Wakefield heeft het huurcontract overgedragen aan OGD.

OGD levert ict-diensten en heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontzorgen van haar klanten, het bouwen van toekomstbestendige IT-omgevingen en het ontwikkelen van nieuwe en hernieuwde businessapplicaties. Dit doet de organisatie in de vorm van outsourcing, projecten, advies en de inzet van ICT-professionals. OGD heeft in Nederland 5 vestigingen en meer dan 1300 medewerkers.

Roel Nikkessen, CEO OGD ict-diensten: “Doordat we aan het Franz-Lisztplantsoen 100 het gehele pand huren hebben we de mogelijkheid om onze eigen identiteit en uitstraling te realiseren op een zichtbare locatie in Utrecht. Daarnaast geeft het pand ons de ruimte om voor onze medewerkers een passende werkomgeving te realiseren voor nieuwe werkvormen na corona”.

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield zelf vertrekt naar de nieuwe kantoorontwikkeling Helix in Leidsche Rijn van AM. Daar huurt het bedrijf de derde etage van 2150 m².

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws