Utrecht: Apple-reseller huurt in The Wall

5 September 2018 – Apple Premium Reseller Amac opent eind dit jaar een groot filiaal in de kop van The Wall Utrecht langs de snelweg A2.

Naast de nieuwe winkel komen ook alle landelijke faciliteiten voor ondersteuning, logistiek en reparatie van Amac onder het dak van The Wall Utrecht. Het nieuwe Amac-filiaal gaat 6200 m² beslaan, 10% van het 62.000 m² tellende winkelcentrum.

Met deze transactie zet eigenaar Propertize een volgende stap in de herontwikkeling en upgrading van het rode winkelcentrum langs de A2. ‘Amac wordt in één klap de grootste huurder van The Wall en een absolute trekker, niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland’, aldus Barbara Ploeger van Propertize. In augustus kondigde sportwinkel Decathlon aan zijn intrek in The Wall te nemen en eerder dit jaar openden speelparadijs Play-In en rollerdisco Rocking Rollerz er de deuren. Met de komst van Amac is dit jaar al ruim 18.000 m2 van de rode blikvanger verhuurd.

Amac werd in maart 2017 met de overname van iCentre in één klap de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels 46 filialen verspreid over het land.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws