Utrecht: APF International koopt kantoor aan Euclideslaan

24 oktober 2019 – APF International heeft het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151 – 191 in Utrecht gekocht van Harbert Management Corporation en Quan Real Estate Investors.

Zij hebben het gebouw begin 2019 in een portefeuille gekocht, in korte tijd optimaal verhuurd en aansluitend verkocht aan APF International. Dit is een Amsterdamse investment manager met ruim € 1,4 mrd waarde aan vastgoed onder management.

Het kantoorgebouw aan de Euclideslaan heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 3922 m². Tevens is het object voorzien van 36 parkeerplaatsen in de parkeergarage en 46 parkeerplaatsen op het parkeerdek. Met onder andere een langjarige verhuur aan de Parnassia Groep is het gebouw volledig verhuurd.

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Rijnsweerd aan de oostkant van Utrecht, direct aan de uitvalswegen A27 en A28. Rijnsweerd kenmerkt zich door kantoorgebouwen waar vele financiële en zakelijke dienstverleners zich hebben gevestigd zoals PwC, EY en ASR. Op enkele minuten afstand ligt het Utrecht Science Park en de Uithof, het universiteitsterrein van Utrecht.

Quan is een investment- en asset manager op het gebied van Nederlands commercieel vastgoed. Het bedrijf belegt in partnerships met (buitenlandse) fondsbeheerders en private investeerders.

Harbert Management Corporation is een institutionele investment manager. Vanuit Londen wordt er onder andere geïnvesteerd in Europees commercieel vastgoed, momenteel via het vijfde Harbert European Real Estate Fund (HEREV). Nederland is daarbij een van de belangrijkste target-landen. Naast kantoren en bedrijfsvastgoed heeft Harbert ook reeds geïnvesteerd in een omvangrijke Nederlandse winkelcentra-portefeuille.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws