Utrecht, Amersfoort: APF en Angelo Gordon kopen kantoren

16 januari 2020 – APF International en Angelo Gordon hebben voor ruim € 24 mln de kantoorpanden aan het Stationsplein 1–17 in Amersfoort en de Euclideslaan 251–265K in Utrecht gekocht van M7 Real Estate.

Kantorencomplex De Conducteur aan Stationsplein 1 (13.608 m² vvo) in Amersfoort (foto) staat op een prominente locatie direct aan station Amersfoort. Het stadshart van Amersfoort ligt op 300 meter afstand. Het gebouw bestaat uit drie delen die gescheiden zijn door liftkernen en trappenhuizen. Het complex is uitstekend te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. Het Kadaster meldt een koopsom van € 15,05 mln.

Kantoorgebouw Le Rêve (5935 m² vvo) aan de Euclideslaan 251-265K in Utrecht staat op kantorenpark Rijnsweerd Noord met uitzicht op de rijkswegen A27 en A28. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Het bestaat uit 6 verdiepingen, voorzien van een gemeenschappelijke centrale entree met tourniquet, receptiebalie, en toegang tot de liften. Op de bovenste verdieping van het gebouw bevindt zich een bedrijfsrestaurant met wijd uitzicht. Het Kadaster meldt een koopsom van € 9,2 mln.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws