Utrecht, Almere: Arrow koopt panden

23 maart 2021 – Arrow Capital Partners heeft twee gebouwen aangekocht in Utrecht en Almere.

Deze panden worden ondergebracht in het € 3 miljard omvattende Strategic Industrial Real Estate (SIRE) platform.

De acquisities werden buiten de markt om gerealiseerd in twee separate transacties met private beleggers.

Het Utrechtse object behelst moderne industriële en logistieke ruimte van circa 4000 m² en bevindt zich aan de Krommewetering 11-13 op bedrijventerrein De Wetering-Noord. Het Kadaster meldt een verkoopprijs van € 3,9 mln. Dit is SIRE’s tweede asset op dit terrein nadat in december reeds naastgelegen gebouw werd gekocht. Het light industrial object is langjarig verhuurd aan een bedrijf actief in de energietransitie.

Het Almere-object is SIRE’s eerste in deze stad. Het op een onbekend gebleven adres gevestigde object van eveneens onbekende grootte biedt moderne logistieke en bedrijfsruimte en is volledig verhuurd aan een niet nader aangeduide partij.

Martien van Deursen, Head of Benelux bij Arrow, zei: ‘We versnellen onze allocatie van kapitaal in de Benelux, waarbij een sterke investeringspijplijn reeds gezekerd is. Onze portefeuille in Nederland omvat nu bijna € 200m in assets, waarbij meer acquisities en nieuwe collega’s aangekondigd zullen worden terwijl we onze portefeuille en team bouwen. In de komende 2 tot 3 jaar hebben we de intentie om meer dan €500m in de Benelux regio te investeren, inclusief grondposities, grote assets met inkomen, leegstand of renovatiepotentieel.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws