Utrecht: Adviesbureau Zanders huurt in Central Park

22 januari 2020 – Het internationale adviesbureau Zanders zal per augustus 2021 zijn Nederlandse hoofdkantoor verplaatsen van Bussum naar Utrecht.

Zanders gaat 1350 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen huren in de nieuwbouwontwikkeling Central Park te Utrecht.

Zanders is een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in treasury management, risicomanagement en corporate finance, is een langjarig huurcontract aangegaan voor 1350 m² kantoorruimte op de 15e verdieping van kantoorontwikkeling Central Park.

Pal naast Utrecht Centraal Station wordt met Central Park 28.000 m² kantoorruimte en 500 m² horecaruimte gerealiseerd. Central Park zal kherkenbaar zijn in de skyline van Utrecht. Ook wordt op de 11e en 12e verdieping van het gebouw een park gerealiseerd. Het gebouw wordt naar verwachting halverwege 2021 opgeleverd en zal worden voorzien van een Breeam Excellent certificaat. Daarnaast heeft het gebouw een WKO installatie die voorziet in de energievoorziening en zijn op het dak zonnepanelen aanwezig.

Central Park is een ontwikkeling van Angelo Gordon en APF International en momenteel in aanbouw in het hart van het nieuwe Utrechtse Central Business District. Zanders behoort, net als ABN Amro en IWG, tot de eerste gebruikers van het kantoorgebouw. Hiermee is al 10.000 m² van het gebouw verhuurd. Het Bouwinvest Office Fund is eigenaar van Central Park en zal het in portefeuille opnemen na oplevering.

‘Zanders heeft voor Central Park gekozen vanwege de moderne uitstraling van het kantoor in een dynamische omgeving. Central Park staat in het centrum van het land, met de beste (OV) bereikbaarheid die men kan wensen. Voor Zanders is de bereikbaarheid voor zowel Nederlandse als internationale klanten en collega’s van groot belang. Daarnaast hebben wij als zakelijke dienstverlener behoefte aan het flexibel kunnen uitbreiden van tijdelijke kantoor- en vergaderruimte. Central Park biedt ons die combinatie van moderne uitstraling, perfecte locatie én de flexibiliteit en ontzorging van een multi-tenant gebouw’, aldus Sander van Tol en Bart-Jan Wittenberg, Partners bij Zanders. Aangezien Central Park naast Utrecht CS staat en dichtbij de binnenstad, komen veel gebruikers met het OV of de fiets, die ze in de onder het gebouw gelegen omvangrijke fietsenstalling kunnen parkeren.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws