Amsterdam: Urban Industrial koopt pand Sligro

7 Juli 2016 – Urban Industrial heeft het bedrijfsverzamelgebouw aan de Van der Madeweg 39, 53-57 in Amsterdam gekocht van een Duits fonds. Het complex is strategisch gelegen op Amstel Business Park, nabij meerdere objecten die eerder door Urban Industrial zijn verworven. Het object met een vloeroppervlak van circa 25.000 m² is volledig verhuurd met als hoofdhuurder Sligro Food Group NV. Overige huurders zijn Voskamp Groep, Howden Keukens en Retif Holland.

‘Amsterdam aantrekkelijk’

Reinier Wegman, Savills Investments: “Een prachtige verkoop van een langjarig en volledig verhuurd bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam. De verkoper is zeer tevreden met een koper die gespecialiseerd is in dit type vastgoed. De verkoop laat wederom zien dat de Amsterdamse vastgoedmarkt aantrekkelijk is, zowel voor internationale als voor
Nederlandse kopers. 41% van al het commercieel vastgoed in Amsterdam dat afgelopen jaar van eigenaar veranderde, werd door Nederlandse beleggers gekocht.”
Urban Industrial werd in deze transactie geadviseerd door Blaauwhof Makelaars, Houthoff Buruma (juridisch), Search (milieu) en CVO (technisch). Savills, DLA Piper en KPMG adviseerden de verkoper.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws