Amersfoort: Trilux verhuist naar Data Club Offices

15 Mei 2018 – Verlichtingsproducent Trilux heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate en zal zijn Nederlandse vestiging verhuizen naar Data Club Offices aan de Databankweg in Amersfoort.

Het huidige huurcontact voor het pand aan de Hardwareweg 5 in Amersfoort diende dit jaar verlengd of opgezegd te worden. Het gebouw begon qua flexibiliteit en ruimte steeds minder goed te passen bij de behoeften van Trilux. Willem Dammers, managing director van Trilux Benelux: ‘Ons huidige pand is een relatief onhandig gebouw qua indeling. De afdelingen zitten verdeeld over twee verdiepingen, waarbij er nauwelijks ruimte voor groei en herstructurering overblijft. Er moest voor ons sowieso iets gaan veranderen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze verhuizing.’ Trilux zal medio augustus definitief verhuizen.

Dynamiek in het pand
Data Club Offices, gelegen aan de Databankweg 26-30 langs de A1, speelt in op de sterke flexibele behoefte van ondernemers in de regio Amersfoort. Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van meer dan 15.000 m² biedt naast flexibele oplossingen ook de mogelijkheid aan bedrijven om langdurig te huren op diverse metrages. Daarnaast zal Data Club Offices zo worden ingericht dat er volop mogelijkheden ontstaan om te netwerken en samenwerkingen op te zoeken.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws