Tilburg: winkelcomplex in vroegere AaBe-fabriek geopend

2 Oktober 2017 – Op zaterdag 30 september is het winkelcentrum in de AaBe Fabriek in Tilburg officieel geopend. Deze retailontwikkeling is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van voormalige wollenstoffen dekenproducent AaBe.

De AaBe Fabriek biedt een combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, gelegen middenin een groeiende woonwijk. De Fabriek heeft zijn historische karakter behouden en omvat ruim 31.000 m² aan vloeroppervlak. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

Het European Retail Fund (ERF) van Savills Investment Management heeft het retailpark van de fabriek twee jaar geleden aangekocht van van Rialto Vastgoedontwikkeling. ERF heeft hierbij tevens een langjarige vastgoedmanagement-overeenkomst gesloten met Rialto Vastgoedmanagement en Savills Property Management.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws