Tilburg: nog te bouwen DC aan Dongenseweg op bedrijventerrein Vossenberg verkocht

5 Oktober 2017 – Standard Life Investements European Property Growth Fund heeft onlangs een koopovereenkomst getekend met Ontwikkelingscombinatie de Scheg voor de aankoop van een nog te bouwen logistiek gebouw aan de Dongenseweg op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg.

Het gebouw “Logistic Excellence Tilburg” aan de Dongenseweg 225 omvat 31.927 m² logistieke ruimte, 2766 m² mezzanine en 1281 m² kantoorruimte. Op het buitenterrein worden 260 parkeerplaatsen voor personenwagens aangelegd en 21 stuks voor vrachtwagens.
In opdracht van ontwikkelcombinatie is Remmers Bouwgroep gestart met de bouw van het pand. De oplevering staat gepland voor eind maart 2018.

Ontwikkelingscombinatie de Scheg uit Oisterwijk is een deelneming van 4 stichtingen – waaronder Stichting Administratiekantoor APHA Remmers – en een bv, Hermanos Holding uit Tilburg. Die laatste is gelieerd aan Versteijnen Logistics, een transportbedrijf en logistieke dienstverlener die eveneens gevestigd is op Vossenberg.

De koper werd bij deze aankoop geadviseerd door Loyens & Loeff, Royal Haskoning DHV en NL Real Estate. De verkoper werd geadviseerd door CMS en Industrial Real Estate Partners.
Industrial Real Estate Partners en JLL zijn betrokken bij de verhuur van het object. Gezien de positieve marktontwikkelingen verwachten de partijen dit Breeam ‘Very Good’-gebouw voor oplevering te hebben verhuurd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws