Tilburg: Segro sluit nieuw contract met ID Logistics

22 januari 2020 – Segro, belegger en ontwikkelaar van logistiek en light industrial vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met ID Logistics in Tilburg, op industrieterrein Vossenberg II.

ID Logistics is een logistieke dienstverlener die wereldwijd 5,5 mln m² distributiefaciliteiten in gebruik heeft. Het bedrijf ontwikkelt en levert innovatieve logistieke oplossingen aan een uiteenlopende klantenportfolio, en zet zich in voor duurzame ontwikkeling.

SegroLogistics Centre Tilburg biedt ID Logistics de oplossing die zij zochten voor een klant in Tilburg: een pand van ruim 31.000 m² dat precies past bij de vraag die er lag en daarbij groeipotentie biedt voor de operatie. Met een Breeam Outstanding certificering voldoet het gebouw aan hoge duurzaamheidseisen. In Spanje en Frankrijk bestaat er al een samenwerking tussen Segro en ID Logistics en met deze uitbreiding in Tilburg groeit de relatie nu verder in Nederland.

Eelco Ouwerkerk, head of Segro Netherlands: ‘We verwelkomen ID Logistics graag als nieuwe huurder in Nederland. Het warehouse in Tilburg heeft de kenmerken die passen bij de groei-ambitie van ID Logistics en haar klanten. Het gebouw is modern, klaar voor direct gebruik en een lange toekomst. We voorzien een samenwerking, waarin we altijd blijven kijken naar innovaties en nieuwe ontwikkelingen.’

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws