Tilburg: Sanitairwinkel.nl en Stella Fietsen huren in AaBe Fabriek

5 Juli 2019 – Savills Investment Management verhuurt voor zijn retailfonds ERF ruimte aan Stella Fietsen en Sanitairwinkel.nl in de AaBe-Fabriek in Tilburg.

Daarmee is de winkellocatie 100% verhuurd.

De winkelruimte van Stella Fietsen beslaat 500 m². Verder zal op korte termijn Sanitairwinkel.nl in de AaBe Fabriek zijn zesde winkel openen. De winkelruimte is 850 m² groot.

Beide huurders hebben voor de winkelpanden in de AaBe-fabriek een langjarige huurovereenkomst afgesloten met ERF Retail Fund: een Savills Investment pan-Europees retailfonds.

De Aabe Fabriek is een retailontwikkeling van Rialto Vastgoedontwikkeling, die is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van de voormalige wollenstoffen en wollendekenproducent. De AaBe Fabriek biedt een combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, middenin een groeiende woonwijk. Het centrum heeft zijn historisch karakter behouden en omvat 31.000 m². Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit Beter Bed, Pets Place – Boerenbond, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Intertoys, Perry Sport, Roobol, Big Bazar en Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws