Tilburg, Roosendaal: Intervest sluit sale-en-lease-backovereenkomsten

21 December 2018 – Intervest Offices & Warehouses heeft met Kwantum en Jan de Rijk logistieke verkoop- en terughuurovereenkomsten gesloten voor opgeteld € 61 mln.

Intervest heeft met Kwantum een sale-and-lease backovereenkomst gesloten voor een tweede logistieke site in Tilburg. De site is gelegen op het bedrijventerrein Katsbogten aan de zuidkant van Tilburg en omvat een distributiecentrum van circa 26.200 m² en een bijbehorend losstaand kantoorgebouw van circa 2200 m².

Intervest heeft verder een sale-and-lease-backovereenkomst met Jan de Rijk Logistics gesloten voor een derde logistieke site in Roosendaal. Het omvangrijke logistieke complex van in totaal circa 38.200 m² gelegen op een terrein van meer dan 13 ha is gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld Noord.

Op 13 november 2018 kondigde Intervest Offices & Warehouses haar investeringspijplijn van € 197 miljoen aan en lanceerde in dit kader een kapitaalverhoging van € 100 miljoen die op 30 november 2018 succesvol afgerond werd. In december 2018 heeft Intervest ondertussen in vijf transacties reeds € 129 miljoen van deze investeringspijplijn gerealiseerd met acquisities in het kantorensegment (Leuven) en het logistieke segment (Gent, Raamsdonksveer, Tilburg en Roosendaal).

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws