Tilburg: Portico Investments opent nieuwe Jumbo Foodmarkt

22 November 2018 – De eerste investering van Portico Netherlands in Tilburg, een Jumbo Foodmarkt, is woensdag in gebruik genomen. Het project is een ontwikkeling van Synchroon en BPD.

Portico is een in convenience retail gespecialiseerde vastgoedbelegger. Naast activiteiten in Centraal- en Oost-Europa is het fonds sinds medio 2017 ook in Nederland actief. In Nederland richt Portico zich op kleine en middelgrote wijkwinkelcentra, aangevuld met solitaire supermarkten, gelegen in de Randstad, Noord-Brabant en KAN-regio.

‘Wij zien dit product als een goede fit voor onze kernstrategie om langjarig in wijkwinkelcentra en solitaire supermarkten te beleggen’, aldus Mathieu de Bruin van Portico. ‘We hebben een zeer sterke huurder met een eigentijdse formule die goed aansluit bij wat consumenten willen; een groot aanbod van vers bereide producten, diversiteit, beleving en dat allemaal voor een goede prijs. We verwachten dan ook deze winkel door zijn aanbod en omvang klanten zal aantrekken vanuit een groot verzorgingsgebied en voor ons een goede duurzame investering zal zijn.’

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws