Tilburg: P&M Express verhuist naar nieuwe locatie op Kraaiven

17 oktober 2019 – HVBM Vastgoed ontwikkelt een bedrijfspand voor P&M Express. Het transportbedrijf zal medio 2020 zijn 30-jarige jubileum vieren in het nieuw bedrijfsgebouw aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven.

P&M Express is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in international sneltransport, ad hoc koeriersritten en nationaal en internationaal wegtransport. Dagelijks zijn ruim 175 trekkende en getrokken eenheden en 100 medewerkers onderweg om goederen naar de juiste bestemming te brengen.

De nieuwe huisvesting voor P&M Express wordt door HVBM Vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd en bestaat uit 2758 m² kantoor- en bedrijfsruimte en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 m². Net als het huidige pand zal ook de nieuwe bedrijfslocatie volgens de huidige TAPA FSR-A normering gecertificeerd gaan worden.

P&M Express is momenteel gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Zodra P&M Express zijn intrek heeft genomen in het nieuwe bedrijfspand zal de huidige locatie van P&M Express gesloopt worden om vervolgens plaats te maken voor de realisatie van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon. Met de bouw van de eerste fase van de nieuwbouwontwikkeling voor Decathlon is HVBM Vastgoed onlangs gestart op het naastgelegen kavel.

Zowel Decathlon als P&M Express kan in 2020 hun intrek kunnen nemen in een nieuwbouwontwikkeling van HVBM Vastgoed in Tilburg.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws