Tilburg: Monarh en Fit20 ook naar Plan-t in Spoorzone

8 Februari 2018 – Toprestaurant Monarh opent een tweede vestiging in Plan-t, naast het station van Tilburg. Ook sportstudio Fit20 opent hier een vestiging. zij zullen in ieder geval gezelschap krijgen van adviesbureau Censor en reclamebureau Schepens.

Over twee jaar zijn er tussen de 700 en 900 mensen werkzaam in Plan-t, waarvoor Monarh de catering zal gaan verzorgen. Volgens eigenaar Kovacevic wordt deze tweede vestiging breder toegankelijk en betaalbaarder: ‘Met een rijker aanbod, maar vergelijkbare kwaliteit. Iedereen kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt er ook je laptop openklappen en gaan zitten werken.’

Met de komst van deze vestiging, waarvan de naam nog niet bekend is, ontwikkelt het Burgemeester Stekelenburgplein zich steeds meer tot een culinaire toplocatie. Met EVE Tilburg en De Houtloods krijgt het plein nu dus een derde culinaire onderneming. De vestiging van Monarh krijgt 150 zitplaatsen.

Plan-T wordt een gebouw van 11.000 m2, bijna tegenover de uitgang van station Tilburg. Ontwikkelaar SDK – een dochter van VolkerWessels – verwacht aan het begin van de zomer 70% van het gebouw verhuurd te hebben waarna de bouw zal starten.
Het bestemmingsplan voor Plan-t is sinds kort onherroepelijk. Censor, een adviesbedrijf in veranderingsprocessen voor bedrijven, ging Monarh en Fit20 voor en was de eerste nieuwe huurder van dit multifunctionele kantoorgebouw.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws