Tilburg: ID Logistics opent vierde site

25 januari 2021 – ID Logistics heeft een huurovereenkomst gesloten voor een distributiecentrum met een oppervlakte van 18.600 m².

In de nieuwe site zal ID Logistics de logistieke activiteiten onderbrengen van een bestaande klant en een nieuwe klant. Het gebouw bestaande uit 17.000 m² warehouse en 1600 m² kantoorruimte zal 1 juni 2021 worden opgeleverd.

Een gelieerd bedrijf van GVT Group of Logistics is de ontwikkelaar van het gebouw wat momenteel gebouwd wordt op bedrijventerrien Vossenberg. Oorspronkelijk was de bedoeling dat GVT dit gebouw zelf zou gaan gebruiken. Mede gezien de strategische samenwerking tussen GVT en ID Logistics, GVT is dedicated vervoerder voor enkele grote klanten van ID Logistics, verhuurt GVT het distributiecentrum aan ID Logistics.

ID Logistics is een snel groeiende, logistieke dienstverlener van Franse origine, opgericht in 2001. In Frankrijk behoort het bedrijf inmiddels tot één van de grootste spelers in de logistieke branche, met wereldwijde vestigingen in 17 landen. In 2013 werd ID-Logistics Benelux opgericht, met het hoofdkantoor in Tilburg. Inmiddels beschikt de Benelux divisie van ID Logistics al over 3 grote warehouse locaties in Tilburg. Ook in Etten-Leur, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Willebroek, België werden in de afgelopen zes jaar nieuwe vestigingen geopend of bestaande organisaties overgenomen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws