Tilburg: gemeente zoekt ontwikkelaar/belegger voor Gebouw 88

23 Juni 2016 – Gemeente Tilburg zoekt ontwikkelaars resp. beleggers voor Gebouw 88 in het hart van het Spoorzone-gebied. De bedoeling is dat het gebouw duurzaam en met respect voor het industriële erfgoed wordt verbouwd en vervolgens verhuurd aan de beoogde doelgroep. De gemeente is hiervoor een aanbestedingsprocedure gestart en roept geïnteresseerden op zich in te schrijven voor Gebouw 88.

Bekijk hier het volledige Informatiedocument.

Ondernemershuis

Gebouw 88 wordt de nieuwe plek voor een Ondernemershuis in de Spoorzone. Het gebouw beslaat ca. 2100m2, verdeeld over drie bouwlagen. Stichting ‘Huis voor ondernemerschap en innovatie Midden-Brabant’ huurt (na renovatie) de begane grond. De tweede verdieping wordt door Starterslift en Midpoint gehuurd. De eerste verdieping blijft beschikbaar voor andere starters, waaronder mogelijk de terugkeer van een deel van de huidige huurders van het pand.

Kijkdagen

Voor geïnteresseerden in Gebouw 88 zijn er twee kijkdagen, namelijk:

  • woensdag 29 juni van 12 tot 14 uur
  • donderdag 30 juni van 12 tot 14 uur

Voor de schouwing kan men zich tot uiterlijk 27 juni 2016 aanmelden door een mail te sturen naar aanbestedingen@tilburg.nl. Geïnteresserden kunnen met maximnaal twee personen aan de schouwing deelnemen. Inhoudelijke kunnen achteraf schriftelijk worden ingediend.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws