Tilburg: ABN Amro verlengt huurovereenkomst

5 november 2020 – ABN Amro heeft de huurovereenkomst voor het kantoorgedeelte van The Bank aan de Heuvelring 88 in Tilburg verlengd. Het kantoorgebouw is door Certitudo Capital gerenoveerd en verduurzaamd van energielabel G naar A.

Terwijl ABN Amro voorheen eigenaar-gebruiker van het complete gebouw was, houdt het bedrijf nu kantoor ter plaatse van het souterrain, de begane grond en de eerste etage. In totaal betreft het gehuurde gedeelte 2.400 m2 en 17 parkeerplaatsen. De bovengelegen verdiepingen met in totaal een oppervlakte van zo’n 5000 m²  worden momenteel door Certitudo Capital getransformeerd tot 37 hoogwaardige huurappartementen. Daarnaast wordt de ondergelegen kelder getransformeerd tot een parkeerkelder met 30 parkeerplaatsen voor de bewoners van deze appartementen.

Het pand aan de Heuvelring 88 staat op een zichtlocatie tegenover het centraal station van Tilburg, op de plek waar de Spoorzone en de binnenstad bij elkaar komen. Het ligt in de directe nabijheid van het kernwinkelgebied met vele horecavoorzieningen en het Veemarktkwartier en kent een goede bereikbaarheid.

De appartementen worden in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd en verhuurd door iResidence. Certitudo Capital zal het pand langdurig als belegging aanhouden in de investment portefeuille.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws