Terneuzen: ontwikkelaars en beleggers gezocht

10 juni 2014 – Valuepark Terneuzen, een initiatief van het havenbedrijf Zeeland Seaports en Dow Benelux, is gestart met de verkoopprocedure voor het Maintenance Valuepark Terneuzen (MVP).

Ontwikkelaars, beleggers, bouwers en exploitanten krijgen hiermee de kans om een gespecialiseerd bedrijventerrein te realiseren dat zich richt op onderhoudsdiensten in de chemische industrie. Het MVP verrijst direct naast de zuidelijke uit- en inrit van de Westerscheldetunnel in Zeeland en grenst daarmee aan de grootste chemische site van Dow buiten de Verenigde Staten. 
Het MVP is een initiatief dat voortkomt uit de samenwerking tussen bedrijven die actief zijn in de procesindustrie, de gemeente Terneuzen, het havenbedrijf Zeeland Seaports en een aantal opleidingsinstellingen. 
In het MVP is plaats voor een kantoorverzamelgebouw met als belangrijkste langjarige huurder Dow Benelux en een distributiecentrum. Ook komen er grote en kleine werkplaatsen en buitenopslag voor uitvoerende activiteiten en het opslaan van materialen voor een scala aan onderhoudsbedrijven die reeds hun concrete interesse hebben geuit.
Valuepark Terneuzen heeft JLL exclusief opdracht gegeven om haar te adviseren en te begeleiden bij het aantrekken van (een) belegger(s)/financier(s) voor de vastgoedontwikkeling van het MVP.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws