Spijkenisse: huurverlengingen op Distripark Halfweg

17 Augustus 2015 – Onlangs heeft ProDelta drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten met twee bestaande huurders en één nieuwe huurder op Distripark Halfweg in Spijkenisse. Het betreft in totaal 35.400 m².

Estron huurt vanaf 1 juli 2015 circa 5000 m² verhard terrein. Estron zal dit terrein gaan gebruiken voor de stalling van trailers en de realisatie van een wasplaats. Met een moderne vloot van 250 tautliners en tientallen vaste trekkers verzorgt Estron dagelijks transporten van en naar Groot-Brittannië, Duitsland, Benelux en Polen.
DMI verlengde haar contract inzake loods 19 t/m 22. Dit betreft circa 9500 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte. DMI verzorgt wereldwijde transporten en is actief in de op- en overslag van gevaarlijke en ongevaarlijke goederen.
Daarnaast verlengde een andere bestaande huurder zijn contracten langjarig. Dit betreft circa 20.000 m² warehouse en 500 m² kantoor.
Distripark Halfweg beschikt over 38 units met een totale oppervlakte van 90.000 m². Het complex biedt een flexibele, doordachte en veilige opslagmogelijkheid voor alle soorten goederen midden in het Rotterdamse havengebied. De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele distripark reeds aanwezig. Dit bespaart huurders ingewikkelde procedures en tijd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws