Schiphol: WWT huurt 18.875 m²

23 juni 2021 – Delin Property heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met World Wide Technology voor ca. 18.875 m2 bedrijfsruimte.

Het betreft een huurverlenging van de 11.319 m² en een uitbreiding van 7556 m² aan de Fokkerweg 300 op Fokker Logistics Park te Oude Meer, Schiphol.

Het gaat om gebouw 7, direct bij de entree van het Fokkerpark. Het Amerikaanse bedrijf heeft hier haar headquarters ten behoeve van haar Europese activiteiten. De onderneming met meer dan 3.000 werknemers houdt zich bezig met de implementatie van technische oplossingen voor grote publieke en private ondernemingen.

World Wide Technology huurt op het Fokker Logistics Park inclusief de uitbreiding 15.424 m² warehouse, 1664 m² kantoorruimte, 1787 m² mezzanine en tachtig bijbehorende parkeerplaatsen. Fokker Logistics Park ligt aan de oostzijde van Schiphol direct aan de landingsbaan. Het park kenmerkt zich door de strenge veiligheidsvoorzieningen. Het complex is conform de ‘cradle-to-cradle-filosofie’ gebouwd en voldoet aan de modernste logistieke specificaties. Eerder werden er al ruimtes op het park verhuurd aan BBV Logistics en Pro Trans Logistics Limited. De ontwikkeling is met deze transactie langjarig verhuurd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws