Schiphol: VCK Logistics huurt DC van 20.000 m²

7 juli 2020 – AEW/Borghese Logistics hebben 20.000 m² in Nederland langjarig verhuurd aan VCK Logistics.

Het DC is momenteel in aanbouw en is onderdeel van Green Mountains Logistics Park (GMLP) en ligt direct aan de luchthaven van Schiphol.

AEW is een wereldwijd platform voor vastgoedbeleggingen en vermogensbeheer en Borghese Logistics is een ontwikkelaar van logistiek vastgoed.

Het nieuwe DC zal naar verwachting eind 2020 worden opgeleverd en wordt gebouwd door AEW in samenwerking met Borghese Logistics. Het is het derde DC dat gebouwd wordt op GMLP, dat grenst aan de Aalsmeerbaan. Ook de bouw van het vierde en tevens laatste DC zijn in volle gang. De twee bestaande DC’s zijn al volledig verhuurd.

VCK Logistics consolideert haar aanwezigheid in het GMLP, waar het bedrijf een bestaande huurder is, en met deze recente overeenkomst neemt het een totale oppervlakte in van 33.000 m², verdeeld over 2 gebouwen met een optie om verder uit te breiden in de toekomst. AEW en Borghese begonnen met de gefaseerde speculatieve ontwikkeling van GMLP in 2016, na de acquisitie van een strategisch terrein van 25 ha dat aan de start- en landingsbaan van de luchthaven grenst. Het terrein zal uiteindelijk bestaan uit vier hoogwaardige DC’s met een totale verhuurbare oppervlakte van ongeveer 110.000 m².

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws