Schiphol: Twee nieuwe huurders voor Schiphol Logistics Park

18 mei 2020 – CTS Group en WorldTech huren in totaal circa 19.365 m² in Fase C van het multi-let logistieke bedrijfscomplex AMS01 op Schiphol Logistics Park.

Verhuurders CBRE Global Investors en Somerset Capital Partners hebben huurovereenkomsten gesloten voor Fase C van deze nieuwbouwontwikkeling. Deze  bestaat uit 4 units aan de Pudongweg 11 t/m 17 te Rozenburg.

Units C1 & C2 met een totale omvang van 9683 m² bvo zijn verhuurd aan WorldTech Nederland, een logistieke dienstverlener die zich richt op in- en export van consumenten goederen en het verzorgen van transportdiensten.

Units C3 & C4 met een totale omvang van 9682 m² bvo zijn verhuurd aan CTS Group Logistics. Deze logistieke dienstverlener uit Nieuw-Vennep, gericht op Europese distributie en logistiek, heeft deze ruimten gehuurd voor de uitbreiding van haar luchtvracht activiteiten.

Het complex AMS01 is volop in ontwikkeling en biedt momenteel nog interessante mogelijkheden. Per direct is er een bedrijfsunit van circa 12.000 m² te huur (Fase A), daarnaast is kan er een build-to-suit ontwikkeling gerealiseerd worden van in totaal circa 17.000 m² (Fase D).

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws