Schiphol: SADC start met 2e fase van bedrijvenpark De President

14 Juni 2017 – Nu de eerste fase van bedrijvenpark De President in Hoofddorp bijna verkocht is, ontwikkelt SADC de tweede fase. Het bedrijventerrein biedt kavels van 5000–110.000 m². Fase 2 wordt duurzaam en circulair ingericht en is al bouwrijp. Dat betekent dat er acht weken na het ontvangen van de omgevingsvergunning gestart kan worden met de bouw.

De President is geschikt voor uiteenlopende bedrijven, zoals bouwnijverheid, productie, automotive, business-to-business, MKB, logistiek en e-commerce, en grote en kleine bedrijven. Ook datacenters vinden hier de ruimte die zij zoeken.

Het bedrijvenpark biedt hoogwaardige vestigingsmogelijkheden voor lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven tot en met milieucategorie 4.1. Op fase 1 hebben zich sinds de start van de ontwikkeling in 2008 zo’n vijftig grotere en kleinere bedrijven gevestigd, waaronder Digital Realty, Hikvision, Lexpoint, Staples, Nelson, Master Totaalinrichting, Schwalbe Nederland en Sky Group.

Het park ligt op steenworpafstand van de A4, A5 en NS-station Hoofddorp en vlakbij Amsterdam en Schiphol. Het is goed per openbaar vervoer bereikbaar en wordt voorzien van een glasvezelnetwerk. De President heeft een hoogwaardige, representatieve uitstraling en een actieve parkmanagementvereniging.

Regionale gebiedsontwikkelaar SADC heeft Schenk Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars ingeschakeld voor de verkoop van de tweede fase van De President.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws