Schiphol-Rijk: Rijksvastgoedbedrijf huurt kantoorruimte

4 maart 2021 – Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 3000 m² kantoorruimte in de SQM Offices.

De SQM Offices staan aan de Beechavenue 54–100 op de kantorenlocatie Schiphol-Rijk, ook wel bekend als Richport. Het betreft een internationale campusachtige kantoorlocatie, met veel ruimte voor groen. SQM Offices bestaat in totaal uit 11.000 m² kantoorruimte, verdeeld over twee vleugels. Het RVB zal de gehele rechtervleugel huren. Er is nu nog 5500 m² kantoorruimte beschikbaar in de linkervleugel.

Voordat het RVB erin trekt, zal het kantoorgebouw worden gerenoveerd met voorzieningen volgens het SQM Offices-concept. Het wordt in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd. Bij de renovatie zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd, zoals een SQM foodmarket, algemene en moderne vergaderfaciliteiten en een ontspanningsruimte.

Verhuurder Time Equities, wereldwijd actief op het gebied van vastgoedbeleggingen, ontwikkelingen en asset- & property management, heeft het kantoorgebouw eind 2020 gekocht.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws