Schiphol: Kuehne + Nagel opent nieuw kantoor

20 Januari 2015 –  Nadat in het najaar van 2014 al twee bedrijfshallen in gebruik waren genomen, heeft Kuehne + Nagel per 19 januari ook haar kantoor op Schiphol Logistics Park geopend. Het kantoor meet circa 3.260 m2. Beide distributiehallen zijn elk 5.800 m2 bvo groot. Het nieuwe onderkomen biedt huisvesting aan de divisie Airfreight. De kavelgrootte bedraagt ca. 5,96 hectare, waarvan nu 2,34 hectare is bebouwd. De locatie biedt Kuehne + Nagel de mogelijkheid om haar operaties op Schiphol uit te breiden en samen te voegen in de komende jaren.  Het bedrijfspand van Kuehne + Nagel is eigendom van WDP Nederland NV.

WDP Nederland NV is onderdeel van de Belgische groep en ontwikkelt en verhuurt logistiek en semi-industrieel vastgoed (opslagruimten en kantoren). De WDP groep heeft meer dan 2 miljoen m² panden in portefeuille. Dit internationaal vastgoed is verdeeld over meer dan honderd sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Frankrijk, Nederland en Roemenië. Eerder al ontwikkelde WDP een distributiecentrum op Schiphol Logistics Park waar Rapid Logistics is gevestigd.

Kuehne + Nagel International AG is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. Kuehne + Nagel biedt alle transportmodes van internationale verscheping – per zee, per lucht en over land – en beheert wereldwijd meer dan 7 miljoen vierkante meter aan opslagruimte. De omzet van Kuehne + Nagel, met hoofdkantoor in Schindellegi in Zwitserland, bedraagt meer dan € 17 miljard.

Schiphol Logistics Park
Schiphol Logistics Park is een hoogwaardig bedrijventerrein, gelegen op één van de meest strategische locaties van Europa ten zuiden van Schiphol. De locatie is geschikt voor grootschalige luchthavengeoriënteerde logistieke bedrijvigheid door de ligging naast de op- en afrit van de A4 en dicht bij de A5 en de A9. Het terrein ligt ook direct aan de nieuwe N201, op 5 minuten van de luchthavenplatforms van Schiphol en heeft bovendien een uitstekende ov-verbinding en eigen bushalte.

Klik hier voor uitgebreide informatie over Schiphol Logistics Park.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws