Schiphol: ICE Robotics huurt 10.000 m² op Schiphol Trade Park

3 juni 2020 – ICE Robotics heeft per 1 mei 2020 een huurovereenkomst gesloten voor 10.330 m² in Amsterdam Business Campus Square (Abc Square) op Schiphol Trade Park aan de A4 bij Hoofddorp.

Het bedrijf huurt unit 6 en 7 en is na OTX en PVH de derde huurder van het complex, waar nu nog 1 unit beschikbaar is.

Abc Square is een gezamenlijke ontwikkeling van VolkerWessels Logistics Development en Delta Development Group en is verkocht aan Barings Real Estate, namens een van haar core cliënten. Abc Square bestaat uit 37.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimten, kantoren en multifunctionele ruimten. Aan de westzijde bevinden zich de grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag en logistiek. Het gebouw is opgeleverd in maart 2020.

ICE Robotics is gericht op het verminderen van repetitieve taken voor schoonmaakprofessionals door de inzet van autonome reinigingsapparatuur als robots en aanverwante technologieën. Het leveringsprogramma omvat onder meer de autonome stofzuigrobot Whiz en de RS-26 robotschrobmachine die wereldwijd op de markt wordt gebracht via een op abonnementen gebaseerd businessmodel. ICE Robotics EMEA is een divisie van de ICE (Intelligent Cleaning Equipment) Groep van bedrijven met het hoofdkantoor in Hong Kong.

VolkerWessels Logistics Development en Delta Development Group werden geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De verhuurder wordt gedurende het gehele traject begeleid door European Logistics Real Estate Partners.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws