Schiphol: DC Koolhovenlaan/ Bellsingel volledig verhuurd

27 November 2014 – Het distributiecentrum aan de Koolhovenlaan / Bellsingel te Schiphol-Rijk is na een aantal recente huurovereenkomsten nu volledig verhuurd. Daarmee is in totaal circa 17.000 m² warehouse verhuurd aan verschillende partijen.

Het farmaceutische bedrijf Janssen Biologics, een onderdeel van multinational Johnson&Johnson, huurde langjarig circa 12.000 m² warehouse voor haar logistieke operatie. Het betrof hier een heronderhandeling. De vigerende overeenkomst is tussentijds opengebroken en vervangen door een nieuwe 7-jarige overeenkomst onder meer marktconforme voorwaarden.
BT Makelaars adviseerde Janssen Biologics bij het proces van marktverkenning dat geresulteerd heeft in een heronderhandeling op de huidige locatie.

Lenzenfabrikant Bausch+Lomb huurde circa 2500 m² warehouse en VCK/ All-in Logistics breidt de logistieke operatie uit met circa 2800 m² warehouse. Het complex is hiermee voor 100% verhuurd. Er is volgens Industrial real estate partners, die namens de verhuurder in alle transacties optrad, de laatste maanden een toenemende vraag naar moderne logistieke ruimten rond Schiphol en dit wordt ondersteund door de positieve ontwikkelingen in het vrachtvervoer van en naar de luchthaven.

Het pand is eigendom van een particuliere belegger.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws