Schiphol: Bouw Hello World van start op Schiphol Trade Park

Op 9 november is de eerste paal voor Hello World geslagen door de Haarlemmermeer wethouders Marja Ruigrok en Jurgen Nobel. Het project beslaat bijna 47.000 m² logistieke bedrijfsruimte, ondersteund door kantoor, mezzanine en multifunctionele ruimte.

Hello World is een ontwikkeling van Delta Development Group en VolkerWessels Logistics Development en volgt een jaar na de oplevering van ABC Square. Qua gelijkenis is dat het ‘zusje’ van Hello World en het eerste project van VolkerWessels Logistics en Delta op Schiphol Trade Park.

De acht koppelbare units van elk 6.000 m² kunnen flexibel worden gebruikt. Naast de logistieke functies zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld een showroom, testruimte, productiefaciliteit of kantoor. Daarmee is het project aantrekkelijk voor een brede groep gebruikers. Of het nu logistieke dienstverleners zijn, regionale handelsondernemingen of bijvoorbeeld fashion en hi-tech bedrijven.

Het cradle-to-cradle geoptimaliseerde Hello World wordt net als ABC square voorzien van opvallende groene centrale ingangen, een aantrekkelijke façade van zonwerende beglazing en panelen in grafische patronen. Het pand krijgt een BREEAM Excellent certificaat. Binnen is er veel aandacht besteed aan daglichttoetreding en gezonde lucht waarbij beplanting, ook inpandig, een belangrijke rol speelt. Het gebouw is all electric en het zonnedak van ruim 11.000 panelen zorgt ervoor dat het gebouw energie positief is.

De verhuur van Hello World is in handen van Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Cushman & Wakefield.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws