Schiphol: 4.000 m2 verhuurd op Fokker Logistics Park

3 November 2015 – Anthony Fokker Business Park CV heeft ruim 4000 m² logistieke bedrijfsruimte met kantoren op het Fokker Logistics Park in Schiphol verhuurd aan NNR Global Logistics en Apex Global Logistics.

Het betreft gebouw Fokker 14, een ontwikkeling van Anthony Fokker Business Park CV, een samenwerking tussen Volker Wessels, Reggeborgh Groep en Delta Development Group. Het gebouw is onlangs opgeleverd. NNR Global Logistics is een van origine Japanse logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in Airfreight, Oceanfreight en third party logistics activities. Het bedrijf is onderdeel van de Nishitetsu Group en heeft zijn hoofkantoor in Fukuoka Japan. Het totale concern heeft 18.000 medewerkers, verdeeld over 92 bedrijven met een zwaartepunt in de transport- en logistieke sector. Apex Global Logistics is een in China opgerichte global supply chain service provider met wereldwijde dekking. Het bedrijf heeft 1200 werknemers verdeeld over 14 kantoren in Azië, 7 kantoren in de Verenigde Staten en nu dus een nieuw hoofdkantoor voor Europa op Schiphol.

Beide huurders hebben gekozen voor het Fokker Logistics Park vanwege de goede beveiliging op het park, de kwaliteit van de gebouwen en de toegepaste duurzaamheidsprincipes. Anthony Fokker Business Park CV levert medio december 2015 een ‘cradle-to-cradle’ distributiecentrum op. Het betreft het op eigen risico en duurzaam ontwikkelde distributiecentrum van 19.000 m² op Fokker 7. Ruimten zijn beschikbaar vanaf 5000 m².

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws